Een intensieve samenwerking

Competitieve prijs gekoppeld aan flexibiliteit

logo Midas

De samenwerking tussen Midas en Drive IT startte in 2010. Wat begon met de installatie van een veilige vpn-netwerkconnectie tussen het hoofdkantoor in Antwerpen en de meer dan 40 vestigingen, is uitgegroeid tot een brede samenwerking op tal van IT-domeinen.

“Tussen 2010 en 2013 installeerde Drive IT bij Midas een volledig nieuw computerpark”, zegt Stijn Hoebrechts, ICT-coördinator bij Midas. “De migratie naar het nieuwe systeem verliep efficiënt omdat Drive IT alle computers tot in de puntjes had voorgeprogrammeerd. Het bedrijf installeerde ook een offside back-up-systeem. Stel dat er morgen een shop afbrandt, dan weten we dat we qua IT binnen de 24 uren weer operationeel kunnen zijn.”

Midas

Midas maakt daarnaast gebruik van een monitoring tool van Drive IT. “Ons IT-systeem wordt 24 uur op 24 uur gecontroleerd. Indien er iets dreigt mis te lopen, grijpt Drive IT in van op afstand. Hierdoor werken we niet ‘probleemoplossend’ maar ‘probleemvoorkomend’.”

Midas

De medewerkers van Midas kunnen op elk ogenblik terecht bij de helpdesk van Drive IT. “Vroeger gebeurde het regelmatig dat ik een klant voor me had en dat de IT-infrastructuur het plots liet afweten”, zegt Luc Pacolet, eigenaar van de Midas-shop in Sint-Truiden. “Nu is er altijd iemand die we kunnen bellen bij problemen. Dit zorgt niet enkel voor minder lastige situaties met klanten, maar ook voor meer gemoedsrust.”

Wat Stijn Hoebrechts van Midas het meest apprecieert aan Drive IT is de flexibiliteit en de oplossingsgerichtheid van het IT-bedrijf. “Reken hierbij het feit dat Drive IT – in vergelijking met andere leveranciers – heel competitieve prijzen aanbiedt, en je weet dat je aan hen een goede partner hebt.”

Midas thumbs up