Security

Cybersecurity, back-ups & recovery

Cybercriminelen te slim af zijn, wij weten hoe dat moet. Onze Drive IT’ers zijn specialist in het beveiligen van bedrijfsnetwerken en digitale omgevingen. Cruciaal, zeker nu er meer vanop afstand gewerkt wordt. We brengen security op een hoger niveau door ervoor te zorgen dat bestanden en applicaties enkel toegankelijk zijn voor zij die toegang mogen hebben. En dat deze laatsten veilig kunnen samenwerken, en hun mails en accounts optimaal beveiligd zijn tegen malware, phishing, hacking, enz.

Onze IT security oplossingen – cybersecurity, back-ups en recovery – helpen je om een evenwicht te vinden tussen gebruiksgemak, veiligheid en productiviteit. Denk aan firewalls die je toestellen, applicaties en gebruikers optimaal beschermen. Of aan Endpoint Detection Response (EDR) met real time checks en preventie, het neusje van de zalm op vlak van IT security.

Is jouw IT infrastructuur wel veilig?

Ook hier geldt: we zoeken het beste security product voor jouw bedrijf. Om jouw IT security op punt te stellen onderzoeken we eerst de vraag: is jouw IT infrastructuur al veilig? Gewoon een IT audit aanvragen, en we weten het snel te zeggen!

Jouw voordelen:

  • Proactief beheer door gecertificeerde experts
  • Optimale beveiliging via de Cloud
  • Gegarandeerde bedrijfscontinuïteit
  • Het beste product (A-merken) voor jouw securitynoden

Onze Partners

Microsoft 365
Fortinet
Veeam