Over Drive IT

IT voor groeibedrijven

De drive om verder te groeien – die typeert jouw bedrijf, en daar mag je trots op zijn. Doorheen de jaren heb je vast ook gemerkt dat IT een onmisbaar onderdeel is van je business. Dat je niks hebt aan brandjes blussen en one night stands, wel aan continuïteit. Klopt? Dan hebben wij een match.

Wij zijn Drive IT, wingman in the Cloud voor ontelbare kmo’s in regio Herentals en de Kempen. Met een bewezen staat van dienst op vlak van een feilloze IT infrastructuur, de Cloud, security en consultancy. Wij denken mee, nemen onze verantwoordelijkheid en doen ons werk. En daardoor presteer jij beter als bedrijf.

“Bij Drive IT geloven we heel sterk dat de juiste IT ondersteuning heel veel groeikansen voor je biedt. Daarom gaan we niet zomaar klakkeloos in op je IT vragen. We detecteren wat je echt nodig hebt. En dat maken we waar door een IT totaalproject aan te bieden.”

Kristof Verhoeven, CEO Drive IT

Elke medewerker is een wingman

Drive IT team

Wat we willen zeggen: je kan altijd op ons rekenen, wij geven jouw groeiambities een flinke duw. Ons team van Drive IT experts houden we bewust klein en krachtig om snel te kunnen schakelen. Elke medewerker is trouwens een wingman op langere termijn, oftewel partner of copiloot in jouw groeitraject. Gedreven door je vraag en gebeten door de oplossing. En wat onze aanpak betreft: die is toegankelijk, persoonlijk en menselijk, gekruid met wat humor.

  • 200% inlevingsvermogen
  • Dedicated team van experts
  • Uitsluitend producten van A-merken
  • Groot netwerk gespecialiseerde IT partners in functie van de noden