Hoe veilig is de Microsoft 365-omgeving van je bedrijf?

Hoe veilig is de Microsoft 365-omgeving van je bedrijf

Een beveiligingslek in je Microsoft 365-omgeving kan je als ondernemer missen als kiespijn. Feit is feit: Ook in ons land neemt het aantal cyberaanvallen stevig toe. Belangrijk dus dat je medewerkers zo veilig mogelijk kunnen werken.

Wil je weten hoe veilig of gezond je Microsoft 365-omgeving is? Vraag je health assessment aan. En krijg meer zicht op je actuele veiligheid en werkpunten.

Hoe zit onze health assessment in elkaar voor jouw kmo?

In deze audit onderzoeken we hoe goed je je Microsoft 365-omgeving geconfigureerd is in het kader van de beveiliging van je bedrijf. En dat impliceert:

1

Een zuivere en kritische kijk op de configuratie binnen je 365-omgeving. Is die juist geconfigureerd? Wat is in orde en wat niet? En daarvoor maken we:

2

Een oplijsting van de belangrijkste beveiligingsfactoren. Denk bijvoorbeeld maar aan:

  • Werk je met multifactorauthenticatie?
  • Is je domein voldoende veilig?
  • In welke mate wordt je inkomende mail gecontroleerd?

3

Een rapportering. Onze bevindingen presenteren we je in een rapport waarin je leest wat je al goed doet. En waar je kan verbeteren.

Dúrf in te zetten op de veiligheid van je Microsoft 365-omgeving. Dat is weeral een zorg minder. Met meer tijd om met je kmo je ambitie waar te maken.

Ja, ik heb interesse om mijn Microsoft 365-omgeving kritisch te laten doorlichten

Goeie stap! Vul je gegevens hieronder in en Kristof belt je zo snel mogelijk op. Met een woordje uitleg en info over de output van de assessment. Zodat je weet wat je mag verwachten en wat je voordelen zijn. Sowieso zeer nuttig.

Bel me terug!