Kijk jij al met lef naar je IT-werking?

Kijk jij al met lef naar je IT-werkwijze?

Efficiëntie. Een term die als ondernemer hoog op je agenda staat. Hoe kunnen we beter werken? Hoe onze werkomgeving zo goed mogelijk organiseren?

Deze winst in efficiëntie zit ook in je IT-werking. In dit blogbericht dagen we je uit om stil te staan bij je huidige werkwijze. Dit vraagt wat lef. Maar het resultaat is de oefening meer dan waard.

(Ga meteen naar deze 6 aspecten voor een efficiënte IT-werking.)

Zit er voldoende samenhang in je IT-tools? En gebruik je ze optimaal? Waar zitten de verbeterpunten?

En dat is precies waarmee we je kmo bij Drive IT helpen en ondersteunen. Om continuïteit en samenhang in je IT-werking te creëren. Geen losse flodders of brandjes blussen. Wel verder zien dan onze neus lang is. Om te detecteren wat jouw kmo écht nodig heeft om efficiënt en goed te kunnen werken.

Ons geheime wapen: een totaaloplossing op maat van jouw bedrijf. Ongeacht of je werkt met een eigen server, in de cloud of volgens het hybridemodel. Deze totaaloplossing covert 6 fundamentele aspecten.

De 6 aspecten in je totaalpakket

Heb jij het lef om stil te staan bij hoe je IT-beleid te optimaliseren? Kijk dan alvast even mee naar deze 6 aspecten die mee in jouw totaalpakket zitten:

1. Centraal beheer van al je toestellen

Pc's, tablets, smartphones. Het centraal beheer van al je toestellen is in goede handen bij onze support engineers. Zij zorgen voor een proactieve controle en het onderhoud ervan.

2. Nieuwe pc's: automatische uitrol

Je nieuwe pc's gebruiksklaar maken, gaat snel. Ze worden automatisch geconfigureerd op basis van de gebruiker die inlogt.

3. Samenwerken in bestanden

Met verschillende personen in hetzelfde bestand werken? Met Drive IT zorgen we ervoor dat dit veilig en correct kan, zowel voor interne als externe samenwerking.

4. Automatische back-up

Niets zo vervelend als gegevensverlies. Met onze back-upoplossing slaap je op beide oren. Want alle gegevens worden automatisch geback-upt. Of je nu werkt in de cloud of in een lokale omgeving. (Leestip: Waarom zelf voor een back-up zorgen?)

5. Beveiliging

Veiligheid boven. Je bestanden, data, e-mailverkeer beschermen we tegen ongewenste verrassingen zoals verlies, malware en phishing. Want voorkomen, is beter dan genezen. Het bespaart je tijd en kosten.

Veiligheid is voor Drive IT een topprioriteit. Hoe je het ook draait of keert: veiligheid heeft binnen je bedrijf een impact op je manier van werken. Tegelijk zijn we er alert voor dat jij als gebruiker er zo weining mogelijk hinder van ondervindt. 

 

6. Herkennen je medewerkers malafide e-mails?

Kmo's zijn vaak het mikpunt van cybercriminelen. In 90% van de aanvallen gaat het over phishing mails die in de mailbox van je medewerkers belanden.

Herkennen je mensen deze phishing mails? Hoe kan je ze detecteren? Hoe erop reageren?

Belangrijk dus om je medewerkers enerzijds bewust te maken van deze risico's. En anderzijds: hen met tips en oefeningen te wapenen om phishing mails sneller te herkennen.

Durf jij?

Deze 6 aspecten zijn van groot belang voor elke IT-omgeving. Heb je dit artikel al tot hier gelezen? Wel, dat is het bewijs dat jij dit ook belangrijk vindt voor jouw zaak.

Een efficiënte werkomgeving voor jouw kmo?

Take off en geef ons een seintje. Samen nemen we je IT-werking onder de loep.

Want de juiste IT-ondersteuning helpt jouw kmo om te groeien, om haar ambitie waar te maken. Daar doen we het voor!