Meet Drive IT – copiloot in je groeitraject

Drive IT - Co-piloot groeitraject

Jouw groeiambitie kracht bijzetten? Meet Drive IT. Wij verzorgen IT totaaltrajecten bij ambitieuze kmo’s in de Kempen. Bewust met een klein team, zodat we snel en krachtig kunnen schakelen. Elke Drive IT’er is een wingman of copiloot op lange termijn, vakexpert, maar steeds menselijk en toegankelijk. Wij geven het liefst onze klanten alle aandacht, maar voor deze ene keer staan we zelf in de spotlights, met onze wingman look en een treffend attribuut.

Met de juiste drive is geen enkele IT uitdaging te groot

Met een passie voor autosport, moest onze zaakvoerder Kristof Verhoeven niet lang zoeken naar een naam voor zijn IT bedrijf. Met zijn enthousiasme tracht hij drive te brengen in Drive IT, recht door zee, flexibel en gedreven gaat hij 300% resoluut voor tevreden klanten én werknemers.

Eén van die werknemers is Kurt, die security hoog in het vaandel draagt. Zijn motto? “No challenge is too big if you have the drive” – geen uitdaging uit de weg gaan dus, hoe groot die ook lijkt. Samen met klanten zoeken naar het geschikte IT totaaltraject. Typisch Kurt, typisch Drive IT.

Meedenken met de klanten, dat doen ook Hans en Jan. Zij zoeken als technische experts mee naar dé oplossing voor elk IT probleem en leggen op een eenvoudige manier, complexe IT toepassingen uit.

Dat een persoonlijke aanpak belangrijk is, benadrukt helpdeskmedewerker Jannick, steevast met een headset op zijn hoofd: “Ik wil een klankbord zijn voor de klant, hen in klare taal uitleggen wat er gaande is en de best mogelijke oplossing bieden. Als dat niet meteen kan, zorg ik voor de opvolging, zodat ze niet vergeten worden.”

Drive IT - Team - Your wingman

Bouwen aan (IT infra)structuur

Bouwen aan structuur, dat doet administratieve duizendpoot Katrien niet alleen thuis bij haar gezin, maar ook bij Drive IT: “Als volleybalster ben ik gewoon om kort op de bal te spelen, wat ook van pas komt als je wil meewerken aan het bouwen van een solvabel bedrijf. Bijdragen aan een gezond bedrijf met gezonde werknemers makes me happy.” En dat geluksgevoel dat Katrien ervaart, daar zit haar moestuin ook voor iets tussen.

Een andere wingman die meewerkt aan structuur is Yani, data is zijn dada. Door zijn technische affiniteit weet Yani als geen ander de planning en opvolging van projecten in goede banen te leiden. Mét succes.

“Als trouwe speurder ga ik met klanten op zoek naar het juiste materiaal.” 

Tot slot is er nog trouwe speurhond Jo, materiaalmeester van dienst. Cijferen en wegcijferen, het juiste materiaal zoeken en flexibel inspelen op veranderende situaties, dat doet Jo bij Drive IT. Hij is alert voor opportuniteiten, echter ook voor mogelijke valkuilen. Hij ontzorgt klanten, zodat zij kunnen focussen op hun core business.

Een wingman ademt Cloud, security & consultancy

Je hebt het vast begrepen – iedere Drive IT wingman zet zijn of haar specialisatie in om jouw bedrijf te doen bollen. Als een copiloot, snel en bedachtzaam. Gebeten om te groeien en te winnen. Dit betekent ook: niet klakkeloos ingaan op IT vragen, maar detecteren wat werkelijk nodig is op het vlak van Cloud, security en consultancy.

Wat denk je van een Meet & Greet?

Voel je de klik met onze wingmen al? We lichten onze expertises graag verder toe tijdens een persoonlijk gesprek.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *