Optimaal gebruik van Microsoft 365 binnen je bedrijf

Drive IT - Wingman Jan Van Dijck

Voor veel kmo’s is Microsoft Teams hét communicatieplatform geweest in tijden van Covid-19. We moesten op zoek naar een manier om optimaal samen te werken, en Microsoft kon ons met 365 als geen ander helpen bij het schakelen. Het bedrijf komt ook steeds op de proppen met nieuwe features die productiviteit, flexibiliteit én veiligheid van hun producten verbetert. Veel organisaties blijken echter niet op de hoogte van wat deze Cloud oplossing nog meer kan bieden naast de mailbox, Teams of het sharen van bestanden. Onze consultants van Drive IT vertellen je graag hoe jij kan groeien op vlak van IT. Luister je even mee?

365: de alles-in-één tool

Microsoft 365 zorgt dat we vanuit eender welke locatie veilig kunnen werken, zonder dat we inboeten aan kwaliteit. Of er al dan niet de mogelijkheid is om fysiek te kunnen vergaderen, is geen bepalende factor meer voor het succes van de meeting. Dat heeft de Teams applicatie ons alvast bewezen. Maar, veel bedrijven weten vaak nog niet half wat het pakket hen nog kan opleveren. Het omvat namelijk nog veel meer dan Teams, de mailbox of een manier om je bestanden overal te kunnen raadplegen.

Drive IT –  jouw wingman in the Cloud – kijkt graag mee hoe we de software op maat van jouw bedrijf kunnen inrichten, en wat we nog extra kunnen toevoegen om er alles uit te halen. Wist je bijvoorbeeld dat je met Teams als centrale tool agendapunten vooraf beschikbaar maakt, en real-time nota’s neemt in OneNote? Kwestie van to-do’s en actiepunten zo snel mogelijk aan de juiste personen te bezorgen.

SharePoint, OneDrive, Teams…?

Veel componenten, veel keuzes. Dat heb je misschien wanneer je zoekt naar de beste manier om je bestanden te bewaren in de Cloud: het is al eens verwarrend. Vooral wanneer het gepaard gaat met het delen ervan. Welke data is voor mij persoonlijk? Wat wil ik met mijn collega’s delen, en hoe doe ik dat? En is er een efficiënte manier om bestanden (beveiligd) aan externe partijen of klanten te bezorgen? Met SharePoint, OneDrive en Teams geeft 365 je veel opties.

Voor elke nood is er een oplossing, maar wat de beste is voor jouw bedrijf kan wel een puzzeltje zijn. Daar werken onze Drive IT’ers graag aan, samen met jou. Onze consultants stellen een pakket samen op maat én in de taal van jouw bedrijf.

Drive IT: jouw wingman die zoekt hoe je bedrijf Office 365 optimaal kan inzetten

Drive IT expert Jan is allergisch voor aanslepende IT problemen (en zoekt dan ook snel en efficiënt een oplossing), en voor Firewall expert Kurt is security één van de belangrijkste componenten. Het zijn slechts voorbeelden hoe ieder van onze wingmen zijn of haar eigen expertise heeft. Die delen we maar al te graag met de klant. Een geschikte oplossing voor jouw bedrijf? Da’s geen kwestie van one-size-fits-all. Ook niet in onze consultancy: we dragen onze persoonlijke aanpak en hulp in mensentaal hoog in het vaandel.

Of je nu een Microsoft 365 licentie wilt aankopen, of graag een partner hebt die je helpt bij de optimale inzet ervan: Drive IT helpt je het maximum uit je investering te halen. Maak een afspraak en laat je inspireren.

Drive IT - Kurt Geerinckx

Laat je Microsoft 365 renderen!

Gebruik je investering in Microsoft 365 en laat je inspireren.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *